תוכנית אימון לטריאתלון לכל המרחקים
טריאתלון ספרינט | אולימפי | חצי איש ברזל | איש ברזל
תכניות אימון לטריאתלון, החל מ-139 ש"ח לחודש
איך מתאמנים לטריאתלון
איך הכל התחיל?
סיפור על כמה חברים ו... התערבות
בשנת 1978 ישבו כמה חברים טובים בבר מקומי באחד האיים של הוואי בארה"ב.
בלילה רווי אלכוהול התפתח ויכוח סוער מיהו הספורטאי בכושר הטוב ביותר – הרץ, הרוכב או השחיין.
כהרגלם של דברים, ויכוח הוליד התעברות שהובילה לתחרות הטריאתלון הראשונה. תחרות הטריאתלון הראשונה היתה למרחק של איש ברזל (3.8 ק"מ שחייה, 180 ק"מ רכיבה ועוד ריצת מרתון של 42.2 ק"מ) ורק לאחר כמה שנים התפתחו מרחקים אחרים.
במהלך שנות ה-80 צבר הענף תאוצה אליו הגיעו רוכבים ושחיינים בעיקר שלא הצליחו להתבלט בספורט המקצועני בענף שלהם.
אחד הספורטאים שהתחיל את דרכו בטריאתלון בשנות ה-80 היה רוכב האופניים לאנס ארמסטרונג שלאחר מכן עבר לרכיבה מקצוענית.
תחרות הטריאתלון משלבת את שלושת הענפים ברצף ובמספר מרחקים שונים המתאימים לרמות שונות של ספורטאים.
בתחרות טריאתלון מנצח מי שהגיע מקו הזינוק במים ועד לקו הסיום בריצה בזמן הקצר ביותר, כאשר גם זמן ההחלפות נמדד ומכאן חשיבות גם להחלפות מהירות.
טריאתלון למתחילים
אם אתם מתחילים ומעוניינים להיכנס לתחום הטריאתלון ישנן מספר דרכים שונות ומצויינות לעשות את זה בצורה נכונה.
כל אדם בריא שישים לעצמו למטרה לעשות טריאתלון יוכל להשיג אותה.
ראשית חשוב לדעת שלא חייבים להתחיל את ההכנה לטריאתלון עם יכולת כלשהי וממש לא צריך נסיון קודם, זה אומנם נשמע למשוגעים אבל יש גם כמה אנשים נורמלים (בודדים) שמשתתפים בתחרויות טריאתלון באופן קבוע.
ישנן דרכים לקבל ליווי מקצועי מהרגע הראשון ועד לחציית קו הסיום ולכן לא צריך ללמוד את הכל ומה בדיוק צריך לעשות עוד לפני שמתחילים.
כדאי להתחיל להתאמן לטריאתלון למקצה הספרינט ראשית (המקצה הרשמי הקצר ביותר בטריאתלון) ואם אין לכם רקע באף אחד מהענפים כדאי לשריין לפחות 12 שבועות של הכנה ספציפית.
ישנו ציוד רב שיהיה עליכם לרכוש וככל שיש לכם פחות רקע ובמיוחד בענף השחייה, ייתכן וצריך לשריין קצת יותר זמן.
הקושי בשחייה
המגבלה המרכזית בדרך כלל בכניסה לתחום היא בענף השחייה. שחייה היא ענף טכני ומורכב שאם לא למדתם אותו בתור ילדים, תצטרכו לעבור תהליך של לימוד שחייה מאחר ובטריאתלון שוחים במים פתוחים (ים \ אגם) וזה לא כמו בריכה שניתן לעצור ולנוח בכל שלב.
שחייה במים פתוחים מחייבת את השחיין להיות ברמה מינימלית של היכולת להשלים את המרחק ברצף כדי לא להסתכן.
אם יש לכם רקע בשחייה ואתם יודעים לשחות חתירה וברצף למרחק של 1000 מטר (40 בריכות) מצבכם טוב מאוד וכנראה ש-12 שבועות אכן יספיקו להכנה ספציפית לטריאתלון.
קבוצת טריאתלון
קבוצת אימון לטריאתלון מודרכת בדרך כלל על ידי מאמן טריאתלון מוסמך ומתאמנת ביחד מספר פעמים בשבוע.
הקבוצה מתאמנת למטרות משותפות ובדרך כלל יהיו בה מתאמנים מכל הרמות וכן גם פתרונות למתאמנים מתחילים שרוצים להיכנס לתחום.
בדרך כלל אם יש פער בשחייה יהיה כדאי לקחת קורס שחייה במקביל להצטרפות לקבוצה ובה לעשות את אימוני הרכיבה והריצה.
קבוצת אימון לטריאתלון מוגבלת במיקום שלה מאחר ונצטרך להתפשר בדרך כלל על קבוצה שיהיה לנו נוח להגיע אליה, כי אף אחד לא יתמיד אם יצטרך לנסוע לכל אימון ולעמוד בפקקים.
היתרון המרכזי בקבוצה הוא המוטיבציה שמקבלים בביצוע אימונים עם עוד אנשים ויותר קל לקום בבוקר. החסרון המרכזי בקבוצה מעבר למיקום הוא שתוכנית האימון והליווי הם קבוצתיים וכך תוכנית האימונים היא לא אישית לחלוטין.
מאמן אישי מלווה
מאמן טריאתלון אישי הוא מאמן מוסמך שילווה אתכם בתהליך הכניסה לעולם הטריאתלון.
המאמן טריאתלון יכתוב תוכנית המתאימה ללו"ז שלכם ולרמה הנוכחית שלכם ויתייחס לכל המגבלות.
בין היתר, המאמן ידריך וילווה אתכם בכל שלב ויקנה לכם את כל הידע הנדרש כדי להגיע ליעד שלכם, הוא גם יוכל להגיד לכם אם נקודת הפתיחה שלכם טובה מספיק כדי להשלים את הטריאתלון הקרוב או שצריך לעבור תקופת הכנה ארוכה יותר.
היתרון המרכזי במאמן אישי הוא הגמישות הרבה, ההתאמה האישית של תוכנית העבודה והקשב הגבוה שיוכל לתת לכם. זה ללא ספק המוצר האיכותי ביותר אך החיסרון המרכזי הוא המחיר והוא בדרך כלל הדרך היקרה ביותר.
תוכנית אימונים דיגיטלית אישית
תוכנית אימון לטריאתלון אונליין דיגיטלית דרך מערכת הטריינינג פיקס מתאימה את עצמה אליך.
לאחר בחירת היעד ורמת ההתחלה בה אתם נמצאים תוכלו לרכוש תוכנית הכנה לטריאתלון הראשון שלכם.
התוכנית תתווה לכם את הדרך והלו"ז השבועי כמו גם תתאים עצמה אליכם על פי הרמה העכשווית שלכם.
בנוסף לתוכנית, תיחשפו לעולם ההדרכה המלא שלנו וגם תקבלו מענה לכל שאלה שיש לכם בצורה מקוונת דרך המייל מצוות האימון הטוב בישראל.
תחרות טריאתלון - כך זה עובד
השחייה
שלב השחייה הוא השלב הראשון בכל תחרות טריאתלון. השחייה בדרך כלל מתקיימת בים או באגם עבור מתחרים בוגרים (ובמקרים מסויימים אף תעלות) ועבור ילדים עד גיל 13 מתקיימת השחייה לעיתים גם בבריכה (תלוי תחרות).
שלב השחייה ידוע באנרגטיות שלו ומכונה לפעמים גם כ"מכונת כביסה" בגלל הבלאגן שנוצר בזינוק למים של עשרות ומאות משתתפים שמנסים להגיע כמה שיותר מהר למצוף הראשון.
המסלול בנוי בדרך כלל כמשולש כאשר יש שני מצופים בעומק המים אותם צריך להקיף בכיוון מסויים (עם או נגד כיוון השעון).
השלב הקשה ביותר בשחייה הוא הזינוק וללא הכנה והדרכה מתאימה מתחרים רבים בפעם הראשונה חווים היפר ונטילציה ולחץ מהאדרנלין שבתחרות והמגע עם המשתתפים האחרים.
השחייה בטריאתלון דורשת גם יכולות ניווט מאחר ומי שינווט טוב יותר אל המצוף ומהמצוף חזרה אל החוף יעשה את הדרך הקצרה ביותר.
להבדיל מרכיבה וריצה בהם המסלול מוגדר בבירור, בשחייה יש מקום לטעויות ניווט כי לא מוציאים את הראש ומביטים קדימה בכל נשימה.
חילוף ראשון שחייה > רכיבה (Transition 1 T1)
החילוף הראשון מתחיל בריצה אל שטח ההחלפה, שם מחכות האופניים והציוד הדרוש לרכיבה.
לאחר ההגעה לשטח ההחלפה צריך להתארגן בצורה המיטבית אך גם הזריזה ביותר מאחר והזמן בשטח ההחלפה נספר והוא חלק מהתוצאה הסופית.
במהלך החילוף צריך לכל הפחות לחבוש קסדה ואת מספר המתחרה. מתחרים בתחילת דרכם יבלו הרבה יותר זמן בשטח ההחלפה מאחר וירצו גם ללבוש גרביים, נעלי רכיבה ועוד ציוד נוסף, בעוד המתחרים המנוסים יסיימו בשטח ההחלפה בצורה המהירה ביותר עם מינימום ציוד.
בשטח ההחלפה יש מספר חוקים בסיסיים כמו למשל שאסור לעלות על האופניים בתוך השטח המוגדר, אסור לגעת באופניים לפני חבישת הקסדה ועוד.
רכיבה
שלב הרכיבה בטריאתלון הוא השלב העיקרי השני בתחרות ומגיעים אליו כבר עם עייפות מסויימת מהשחייה, וכמובן רטובים.
במהלך הרכיבה הרוב המוחלט של המשתתפים ישתמשו באופניים המיועדות לרכיבה בכביש (אופני כביש) מאחר והן מהירות יותר לרכיבה על כביש.
מתחרים אחרים ישתמשו באופני "נגד שעון" שהם אופני כביש בתצורה מיוחדת המאפשרת תנוחת ישיבה אגרסיבית יותר (ואווירודינמית יותר) ורכיבה מהירה יותר.
בתחרויות מסויימות מותר ביצוע "דראפטינג" שהוא הימצאות בקירבה גבוהה לרוכב מקדימה ולבתחרויות אחרות הדראפטינג אסור.
במקרים שונים אלה ישנם הגבלות מסויימות על תצורת האופניים ולכן חשוב לבדוק זאת בחוקת התחרות.
חילוף שני רכיבה > ריצה (Transition 1 T1)
החילוף השני מגיע בסיום הרכיבה ומטרתו המרכזית היא להחליף לנעלי ריצה ולהתחיל את שלב הריצה.
לפני ההגעה לשטח ההחלפה יהיה "קו ירידה" ממש בסמוך לשטח ההחלפה וחייבים לרדת מן האופניים לפני קו זה, לפני שנכנסים לשטח ההחלפה עצמו.
לאחר מכן רצים עם האופניים ביד ומובילים אותם לנקודת החילוף האישית, שם ורק שם, לאחר שמניחים את האופניים במקום מורידים את הקסדה.
לאחר מכן מחליפים את נעלי הרכיבה לנעלי ריצה (מדובר בנעליים שונות) ואז יוצאים לשלב הריצה.
בטריאתלטים המנוסים ינעלי נעלי ריצה שלהן יש שרוך גומי ללבישה מהירה של הנעליים, ללא הצורך לשרוך שרוכים.
ריצה
שלב הריצה בתחרות הטריאתלון הוא השלב הקשה ביותר ובדרך כלל גם המכריע וקובע את זהות המנצח.
שלב הריצה קשה במיוחד מאחר ומגיעים אליו עם עייפות מצטברת משמעותית ברגליים אחרי הרכיבה שנחשבת לענף ספורט בו שרירי הרגליים עובדים בעצימות גבוהה מאוד.
בשלב הריצה תמיד יהיו תחנות שתייה והזנה לאורך הדרך שיתופעלו על ידי מתנדבים ובהן שתייה \ משקה איזוטוני וג'לים של אנרגיה או בננות.
ריצה לאחר רכיבה על אופניים היא אופרה אחרת מאשר ריצה "נקייה" והרגליים מרגישות כבדות מאוד, הצעד מקוצר ורמת הקושי גבוהה בהרבה. בסיום הריצה מגיעים לשער הסיום ושם נסגר השעון והתחרות מסתיימת.
שאלות נפוצות
טריאתלון ספרינט הוא טריאתלון למרחקים של 750 מטר שחייה, 20 ק"מ רכיבה על אופניים ו-5 ק"מ ריצה. טריאתלון ספרינט הוא המקום להתחיל ממנו בספורט המיוחד הזה המונה שלושה ענפים שונים. טריאתלון למרחק ספרינט גם מהווה את המרחק הרשמי עבור משתתפי נוער (גילאי 16-19) והוא נחשב למהיר ביותר מבין כולם בגלל המרחק הקצר (יחסית). אל תתנו למרחק הקצר להטעות אתכם, מדובר באתגר לא פשוט בכלל שדורש כושר ואימונים ולא מומלץ למישהו ללא רקע בלפחות 2 מהענפים. בתחרות מסויימות בישראל יש גם טריאתלון למרחק "עממי" שהוא כחצי מספרינט, שנועד לעזור להכניס מתאמנים חדשים לספורט.
טריאתלון אולימפי הוא טריאתלון למרחקים של 1500 מטר שחייה, 40 ק"מ רכיבה על אופניים ו-10 ק"מ ריצה שהם בדיוק כפול ממרחקי טריאתלון ספרינט. טריאתלון אולימפי הוא המרחק הקלאסי של טריאתלון והוא נקרא אולימפי בגלל שזהו המרחק הרשמי למקצה הטריאתלון באולימפיאדה (באולימפיאדה אין מקצה טריאתלון ספרינט). בשני האחרונות ובמיוחד לקראת אולימפיאדת טוקיו היתה התרחשות בנוגע לשינוי מקצה הטריאתלון האולימפי למרחקי הספרינט אך ההחלטה נדחתה לאולימפיאדת 2024. מרחק זה הוא הנפוץ והפופולרי ביותר בתחרויות הטריאתלון בישראל ויש כ-10 תחרויות למרחק זה, בהן יש אפשרות גם להשתתף במרחק הספרינט אך אין אפשרות להשתתף במרחקים ארוכים יותר. בשנת 2016 היה רון דרמון לישראלי הראשון שהשתתף באולימפיאדה בענף הטריאתלון ולשנת 2020 מועמדים שני ישראלים להעפיל לאולימפיאדה – האחים שחר ורן שגיב אשר צברו נקודות בסבב העולמי.
חצי איש ברזל הוא טריאתלון למרחקים של 1900 מטר שחייה , 90 ק"מ רכיבה על אופניים ו-21.1 ק"מ ריצה שהם בדיוק חצי ממרחק טריאתלון איש הברזל. חצי איש ברזל נקרא גם 70.3 או 113 שהם סך המרחקים המצטבר במיילים או בק"מ. מקצה זה הפך בשנים האחרונות לפופולרי במיוחד עם המון ישראלים המשתתפים בתחרויות אלה בארץ ובחו"ל. בישראל יש בסה"כ 3 תחרויות למרחק חצי איש ברזל וביניהן הגליל-מן בחודש אפריל, טריאתלון גן שמואל בחודש ספטמבר המהווה גם את אליפות ישראל למרחק זה ומקצה חצי הישראמן באילת בחודש ינואר. במקצי חצי איש ברזל אסור תמיד הדראפטינג ברכיבה ולכן רוב המשתתפים בוחרים להשתמש באופני נגד שעון.
איש ברזל הוא טריאתלון למרחקים של 3800 מטר שחייה, 180 ק"מ רכיבה על אופניים ו-42.2 ק"מ של ריצה (מרתון) והוא הטריאתלון הרשמי היומי הארוך ביותר. איש הברזל הוא המקום שממנו הכל התחיל ואליפות העולם מתקיימת מדי שנה בהוואי. המותג IRONMAN שייך לחברה פרטית וכל זכויות המותג הן פרטיות. בישראל מתקיימת תחרות אחת למרחק של איש ברזל מלא והיא תחרות הישראמן המתקיימת במקביל למקצה החצי איש ברזל בחודש ינואר באילת. ישנן מדי שנה מאות תחרויות איש ברזל בעולם וישראלים רבים מעדיפים לעשות את התחרות הראשונה שלהם בחו"ל כדי להעצים את החוויה וכדי לחוות מסלול קל יותר מאשר המסלול הקשוח בישראמן. למדריך המלא לאיש ברזל
ישראמן היא תחרות טריאתלון ישראלית המתקיימת מדי שנה בעיר אילת. בתחרות הישראמן ישנם שני מקצים מרכזיים – חצי איש ברזל (חצי ישראמן) ואיש ברזל מלא. הישראמן היא תחרות מיוחדת כי זה שלנו וזה כאן אצלינו באילת. הישראמן היא תחרות הבית המהווה את אליפות ישראל למרחק איש הברזל. התחרות נחשבת לאחת הקשות בעולם בעיקר בגלל מסלול הרכיבה הקשה בהרי אילת הסובל בדרך כלל מרוחות חזקות ותנאי קור.
טריאתלון אילת היא תחרות טריאתלון המתקיימת מדי שנה בסוף השנה הקלנדרית בחודשים נובמבר \ דצמבר בעיר אילת למרחקים הקלאסיים של הטריאתלון, כולל מקצים לילדים ונוער. טריאתלון אילת היא הטריאתלון הותיק בישראל ומתקיימת ברציפות משנת 1987. התחרות באילת מהווה את אליפות ישראל לספורטאי קבוצות גיל (אלו הם הרוב המוחלט של הספורטאים, ספורטאים חובבנים שנהנים מהשתתפות בתחרויות טריאתלון). במשך שנים רבות היוותה התחרות באילת גם את אליפות ישראל הכללית אך זה השתנה בשנת 2016.
השחייה בתחרות מתקיימת בים סף שנחשב לנוח במיוחד מבחינת תנאי הטמפרטורה וחוסר הגלים בו. יתרון נוסף בשחייה בטריאתלון אילת הוא שבים סוף ריכוז מלח גבוה שעוזר לציפה במים ובסופו של דבר לשחייה קלה ומהירה יותר. לאחר השחייה עוברים בריצה על שטח ההחלפה במלון ספורט ויש ריצה של כ-700 מטרים עד שמגיעים לאופניים. שטח ההחלפה ממוקם באופן מסורתי בחצר האחורית של מלון ספורט, המלון המארח את התחרות כבר שנים רבות.
לאחר השחייה עוברים למקצה הרכיבה אותו מבצעים על מסלול הלוך וחזור על כביש הערבה. בדרך הלוך עוקפים את שדה התעופה הישן באילת ומגיעים לכביש הערבה, שם מתחילה מגמת עלייה מתונה עד לנקודת הסיבוב הצפונית. בדרך כלל במסלול הרכיבה יש רוח נגדית בהלוך (כלומר רוח המגיעה מצפון) ורוח גבית בחזור מה שמעלה את רמת הקושי של המסלול, איך היו גם שנים בהן הרוח היתה הפוכה. בכל מקרה, בדרך כלל יש רוח לכיוון כזה או אחר באילת ולכן מומלץ מאוד השימוש באופני נגש שעון או לפחות באירובר שישפר את מהירות הרכיבה.
קטע הריצה בטריאתלון אילת השתנה הרבה פעמים במהלך השנים אך בשנים האחרונות הוא כולל ריצה בהקפות של 2.5 ק"מ הלוך וחזור. במהלך הריצה יוצאים משטח ההחלפה במלון ספורט ורצים לכיוון צפון ומשם מבצעים הקפה קטנה מסביב מרינה שנמצאת מאחורי "עיר המלכים" הריצה מאופיינת בשטח כורכר ובדרך כלל ישנה רוח חזקה במהלך הריצה, מה שמעלה את רמת הקושי של הריצה בתחרות.
טריאתלון תל אביב על שם סא"ל וייס היא תחרות הטריאתלון הגדולה בישראל ומהווה את אליפות ישראל בטריאתלון החל משנת 2016 ומתקיימת מדי שנה בחודש יוני. לתחרות בחודש יוני ישנן השלכות רבות מבחינת תנאי מזג האוויר, הטמפרטורה והלחות ולכן חשוב להתכונן גם למצב של חום משמעותי. בתחרות ישנם מקצי בוגרים ונוער בלבד למרחקי הספרינט והאולימפי והיא נחשבת לתחרות מהירה ואיכותית. כיאה לעיר הגדולה בישראל, מלווה את הטריאתלון אקספו (איזור החנויות הניידות באירוע) גדול במיוחד עם הרבה מאוד דוכנים בנמל תל אביב.
מקצה השחייה מתחיל בחוף מציצים כאשר שם מבצעים הקפה של 750 מטרים לתוך הים והחוצה, כאשר המקצה האולימפי מבצע שתי הקפות כאלה. השחייה בחוף מציצים בתל אביב מאופיינת בריצה ארוכה יחסית במים רדודים עד שממש מתחילים לשחות וכן בדרך כלל עם גלים קטנים ולא נעימים במיוחד, בגלל שוברי הגלים המתחמים את איזור השחייה. לאחר השחייה יוצאים בריצה של כ-400 מטרים אל שטח ההחלפה בנמל תל אביב שנמצא מאחורי מסעדת הסוכה הלבה.
הרכיבה בתחרות מתחילה ביציאה לרחוב רוקח ומשם עולים על כביש איילון. על כביש איילון רוכבים לכיוון צפון ומבצעים פניית פרסה באיזור קניון שבעת הכוכבים בהרצליה. חוזרים את כל הדרך חזרה עד לנקודת ההתחלה וכך מבצעים הקפה של כ-20 ק"מ (המקצה האולימפי מבצע פעמיים). הרכיבה בתחרות נחשבת למהירה ביותר מאחר ורובה המוחלטת על כביש איילון שהוא כביש איכותי ושטוח יחסית מה שמאפשר רכיבה מהירה ונוחה ללא פניות והאטות נוספות.
הריצה בטריאתלון תל אביב מתחילה משטח ההחלפה בנמל וממשיכה לכיוון צפון, דרך רידינג וטיילת תל ברוך. לאחר כ-2.5 ק"מ מבצעים פניית פרסה וחוזרים דרומה באותה הדרך אל נקודת הסיום בנמל תל אביב. מקצה הריצה הוא שטוח לחלוטין אך ללא נקודות צל כלל, ובהתחשב בכך שהתחרות בחודש יוני בדרך כלל שלב הריצה הוא קשה וחם ביותר. במהלך השנים היו אף מקרים בהם החליטו לקצר את מקטע הריצה בגלל עומס חום. לאורך מקטע הריצה ישנן תחנות שתייה והזנה שמאויישות על ידי מתנדבים כדי לאפשר לרצים לקרר את עצמם וכמובן לשתות.
טריאתלון נשים על שם תמר וסוזי דבוסקין היא תחרות טריאתלון לנשים בלבד המתקיימת בחודש מאי\יוני בהרצליה. בתחרות ישנם מקצים לילדות, עממי ועד למרחק ספרינט שהוא המרחק הארוך ביותר בתחרות. האירוע הינו אירוע עממי וחגיגה גדולה שמטרתה המרכזית היא להכניס נשים לתחום ולספורט בכלל. בתחרות משתתפות מדי שנה נשים וילדות במקצים השונים והיא תחרות גדולה במיוחד, על אף העובדה שבתחרויות טריאתלון בדרך כלל רוב המשתתפים הם גברים. השחייה מתקיימת בחוף הנכים שהוא נוח מאוד בדרך כלל בגלל מבנה החוף ושוברי הגלים המקיפים אותו משני הצדדים. לאחר השחייה ממשיכות המשתתפות לרכיבה דרך הרצליה פיתוח ואל כביש איילון שהוא מסלול מהיר ונוח יחסית. לאחר הרכיבה ממשיכות המשתתפות לריצה לכיוון הכביש המקיף את מתחם ארנה והמרינה לכיוון כביש החוף וחזרה באותה הדרך. מסלול הריצה נחשב לקשה יחסית מאחר והדרך הלוך במגמת עלייה והדרך חזור במגמת ירידה.
כל מה שצריך לדעת כדי להיות ספורטאי טוב יותר
ריצה · רכיבה · דואתלון · איש ברזל · אולטראמן · אולטרא מרתון
אימון עם מד וואטים – המדריך המלא
מה זה וואטים? אנשים רבים מתחום האופניים מכנים את מד ההספק מד וואטים. וואטים (Watts) היא יחידת המידה של הספק (Power) כשם שסנטימטר היא יחידת מידה של אורך. מאחר ומד
המדריך המלא לבחירת תחרות איש הברזל
איך לבחור תחרות איש ברזל? המדריך המלא לתחרויות איש הברזל בארץ ובעולם כדי לבחור תחרות איש ברזל כדאי להכיר את התחרויות הפופולריות והמבוקשות על ידי ישראלים ומה ההבדלים ביניהם. בכל
חיבור ראשוני למערכת TrainingPeaks
איך מתחילים? 1. לאחר שרכשתם את תכנית האימון, עליכם להגדיר אותנו כמאמן דרך הלינק הזה: https://home.trainingpeaks.com/attachtocoach?sharedKey=AFOGLF5RUQBN2 2. הגדרת טווחי עבודה אישיים. דרך המחשב, לחיצה על כפתור המשתמש בפינה הימנית של המסך,